Rahmah dan Rahman..

Aku : Nie ayah Rahmatulnisah ke?

Pakcik Suhaimi : ye, pakcik le tue..

Aku: Tahniah pakcik dah dapat menantu..huhu

Pakcik Suhaimi: Same-same. Pakcik semangat mase akad tadi, sampai terlupa nak sebut binti suhaimi, 2 yang akad dua kali.Pengantin rilex je, pakcik yang gelabah..

Aku: Alhamdulillah, apa-apa pun semuanya dah selesai..

video


8 Pengantin beratur masa akad nikah. Mujur tak bertukar pasangan.


Zaman sekarang nie tak rocklah  mas kawen pakai duit fiat. 
sume dah kembali pada mata wang yang dijamin dalam al-quran dan hadith..

try teka mana satu pengantin lelaki??

Pakcik Suhaimi yang sempoi..

Satu-satunya gambaq depa berdua yang ada.
Yang lain sume private and confidential..

p/s:Dulu trio, sekarang solo..btw,aku masih lagi mengekalkan status single but not available..

Comments

0 Responses to "Rahmah dan Rahman.."

Post a Comment

Sirr al-Asrar

Sirr al-Asrar

Who is Sirr al-Asrar

Kembara Ilmu

1) Tadika Kemas Taiping Perak

2) SAR Nurul Islam Taiping Perak

3) Sk St George 1 Taiping Perak

4) SK Kg Jambu Taiping Perak

5) SMK King Edward 7 Taiping Perak

6) SMKA Sultan Azlan Shah Bota Perak

7) SBPI Gopeng Perak

8) SMKA Sultan Azlan Shah (kembali)

9) SEPAKAT Driving Car

10) Persijilan Maahad Tahfiz Darul Quran KKB Selangor

11) Pondok Baitul Qura' Sg Udang Melaka

12) Allied Health Sciences CFS IIUM PJ Selangor

13) Tallaqi Kitab Ax101 with Us Muhadir

14) Dietetic IIUM Kuantan

Ar-Rijal

Kedai Kopi

Jemput Ziarah

Popular Posts

TETAMU