Riadah itu Ibadah

lokasi : IIUM Kuantan near KOS Building

Tak ramai yang tahu IIUM sedang membina kompleks Sukan di kampus kuantan. Lokasinya agak jauh dari lokasi bangunan utama. Kawasan sekeliling masih lagi ditutupi oleh hutan-hutan dan dijangka apabila kompleks ini siap, bukan sahaja para pelajar yang akan menggunakannya, malah monyet-monyet akan turut sama memaksimumkan pengunaan kompleks yang di anggar berjuta-juta RM..

Tahun depan, bolehlah kot buat InterKulliyyah kat mini stadium nie, nak training bola pun best..tak lah tebal muka nak pinjam padang sekolah Panglima Perang. Universiti je best, padang pun tarak ka???





Muka farid yang penuh harapan agar bangunan ini tersedia gym complete set..

p/s: Lepas nie harap-harap isu bro n sis main sebelah menyebelah court selesai..

Comments

0 Responses to "Riadah itu Ibadah"

Post a Comment

Sirr al-Asrar

Sirr al-Asrar

Who is Sirr al-Asrar

Kembara Ilmu

1) Tadika Kemas Taiping Perak

2) SAR Nurul Islam Taiping Perak

3) Sk St George 1 Taiping Perak

4) SK Kg Jambu Taiping Perak

5) SMK King Edward 7 Taiping Perak

6) SMKA Sultan Azlan Shah Bota Perak

7) SBPI Gopeng Perak

8) SMKA Sultan Azlan Shah (kembali)

9) SEPAKAT Driving Car

10) Persijilan Maahad Tahfiz Darul Quran KKB Selangor

11) Pondok Baitul Qura' Sg Udang Melaka

12) Allied Health Sciences CFS IIUM PJ Selangor

13) Tallaqi Kitab Ax101 with Us Muhadir

14) Dietetic IIUM Kuantan

Ar-Rijal

Kedai Kopi

Jemput Ziarah

Popular Posts

TETAMU